maanantai 28. maaliskuuta 2011

TULIS JO...

Lunta on taas tuprutellut oikein kunnolla. Autokin oli aamulla ihan piilossa paksun kerroksen alla. Voihan sohjo. Ei tätä nyt enää haluais. Kevättä kehiin ja äkkiä. Skeittilaudat ja polkupyörät pitää saada käyttöön ja maata täytyy päästä nuuhkimaan ja ropsuttamaan.

Keväisen kirkas aurinko on sentään paljastanut tahmaiset ikkunat ja muut pesua huutavat kohteet. Eteisessä on laskettelu-kamppeiden ja toppavaatteiden suloinen sekamelska yhdessä vähän keväisempien vetimien kanssa. Rohkeimmmat kaivoi jo tennarit esiin, mutta taidan siirtää ne vaivihkaa takaisin kellariin.

Juoksuvarvasta on alkanut vihdoin kolottaa. Pienehkön(?) lenkkitauon aikana oon kasvattanut kuntosalilla lihasmassan lisäksi motivaatiota rakkaan harrastukseni pariin ja nyt alkaa vaikuttaa siltä että kohtapuoliin saa kaivaa juoksupöksyt esiin. Lähtis vaan noi lumet ja loskat ensin. Meikäläisen tuurilla nilkka vääntyy kuitenkin jonkin kinoksen kulmaan ja se olis sitten taas siinä se.

Fiilikset on oikein keväisen hyrisevät ja tirisevät lumipeitteistä huolimatta. Oikein tuntee miten sisin sulaa ja palaset loksahtelee. Klonks vaan.