tiistai 11. joulukuuta 2012

MUKAVUUSALUEELLA?

Viimeiset päivät koulua ennen kolmen viikon joululomaa. Takkuiselta tuntuu.

Moni asia on opintoihin liittyen ihan kesken ja levällään. Koko syksy on ollut aika raskas ja varsinkin viime keväänä oli paukut vähissä. Nyt hirvittää jo etukäteen tuleva kevät ja kolme näyttötutkintoa. Että mistä löytyis aikaa ja energiaa?

Mä oon päättänyt siirtyä pois "mukavuusalueeltani" lisäenergian toivossa. Mä aion ruveta rääkkäämään itseäni jonkunlaisen kunto-ohjelman parissa ja heti huomenna hommaan kuukausikortin kuntosalille. Vähintään kolme kertaa viikossa annan punteille kyytiä ja loput "luppoajat" nostan sykettä reippaalla kävelyllä tai peräti hölkällä. No just. Ei vois vähempää kiinnostaa. Blaaaah.

Inspiraation lähteenä toimikoon rakas reippailijatyttöni, joka on tänään täysi-ikäinen. Toista yhtä reipasta ja sinnikästä tapausta en tunne - päättäessään tyyppi menee kliseisesti vaikka läpi harmaan kiven. Upea ja ihmeellinen, valoisa ja valloittava,  herkästi tulistuva ja nopeasti lauhtuva, kovapäinen ja kapinoiva, hyväsydäminen ja herkkä... Perjantaina meillä pidetään bileet. Onnea vaan.