sunnuntai 24. helmikuuta 2013

IIK

Mä selailin äsken kevään lukujärjestystä ja havaitsin, että koulussa kykkimistä on jäljellä vaivaiset 2 + 3 viikkoa. Siis häh??

Huomisesta alkaa kahden viikon kouluputki, jonka jälkeen työssäoppimista lastenkodissa, sitten kolme viikkoa koulun penkillä ja lopuksi viimeiset tutkintotilaisuudet. WHAAAT??? Opiskelu loppuu. Voihan nyyh.

No juu. Näihin seuraaviin kuukausiin mahtuu taatusti monenlaista vääntöä ja hermojen kiristymistä. Kammottavimmassa (myös todennäköisimmässä) tapauksessa mä teen viimeiset kolme tutkintotilaisuutta päällekkäin toukokuussa. Siis suunnittelen, toteutan, arvioin toteutuneet, selvitän teoriat. Myös kirjallisesti. Kolme kertaa. Lisäksi työssäoppimisen suunnitelmat, arviot ja teoriat. Siis neljä kertaa. Noooh. Mut siihen on vielä aikaa.

Järkevä ihminen tekis asioita alta pois, ettei tarttis kaikkea yhtäaikaa vääntää. Mut se en ole mä. Mä tarviin inspiraation tekemisilleni ja se tulee ainakin näissä opiskelukuvioissa vasta pakon edessä. Että tämmöstä olis tiedossa. Jihuu.