lauantai 21. tammikuuta 2012

TÄSSÄ KÄVI NYT NÄIN

Meidän nuorempi lukiolaistyttömme, 17-vuotias seikkailijasielu, on kuukausitolkulla suunnitellut tulevan kesän lomareissua hyvän ystävänsä kanssa. Tarkoituksena olisi lähteä jonnekin eteläiseen Eurooppaan itse tienatuilla rahoilla. Me ollaan miehen kanssa tasaisin väliajoin hoettu hajamielisesti että jaa tai hmmm ottamatta sen kummemmin kantaa reissun toteutumiseen.

Kunnes tänään. Typsykkäisemme ilmoitti että nyt he muuten varaavat viikon matkan Rhodokselle, kyseessä on joku superhyperhyvä kaksi yhden hinnalla -tarjous ja paikkoja on rajoitetusti.

"Hetkinen, hetkinen..! Tehän ootte molemmat alaikäisiä, menkää vasta seuraavana kesänä kirjoitusten jälkeen, jooko? Ai että ollaan luvattu ja nyt sitten perutaan. Ja meinaatte lähteä joka tapauksessa?" No sitten meikäläinen heittää vitsinä että "Mähän voisin lähteä mukaan!" Mies siihen että "Eikun mä voisin lähteä!" Yhdestä suusta taidettiin tokaista että "Mitä jos lähettäis molemmat..?"

Niin siinä sitten kävi että näpyteltiin tarvittavat tiedot koneelle ja maksettiin varausmaksu nettipankissa. Kaikki tapahtui puolen tunnin sisällä. Tosta noin vaan. Naputinap ja klik-klik. Kiitos varauksesta ja hyvää matkaa. Voihan iik. Eikun JEEEEEEE!!!!!