perjantai 12. marraskuuta 2010

TUNNELMA KATOSSA

Eilen hörppäsin iltapalaksi mukillisen lämmintä mustikkasoppaa - ensimmäinen "ateria" yhteentoista päivään. Tänään aamulla taas mustikkasoppaa ja lounaaksi vihreää salaattia kurkun kera. Illallisella söin jo kunnon ruokaa eli annoksen kasvissosekeittoa. Iltapalalla ratkesin ja hotkin pari ruisleipää kalkkunaleikkeleillä. Voi elämä, miten hyvää... Ja napsinhan mä kourallisen jugurttirusinoitakin, oih ja voih...


Tunnelma katossa :)
Ihan MAHTAVA juttu oli tämä paastoaminen. Etenkin ensimmäisen viikon jälkeen alkoi tunnelmat olla todella korkealla. Suurta rauhoittumista en yrityksistä huolimatta onnistunut itseeni luomaan, sillä energiaa ja touhuvoimaa riitti normaalia enemmän. Silti käperryin välillä viltin alle ihan vaan nauttiakseni uudesta ja erinomaisesta olotilastani.



Paastojuoma maistui varsinkin jääkaappikylmänä ihanan raikkaalta. Vihreä tee lämmitti sisuksia iltaisin ennen nukkumaan-menoa. Uni oli syvää ja hyväätekevää, aamuisin oli helppo herätä uuteen päivään. Juoma piti verensokerin tasaisena pitkin päivää, eikä nälkä vaivannut ollenkaan. Mielitekoja tuli puolivälissä paastoa ja varsinkin hajuaisti terävöityi. Kielen pinta muuttui hiljalleen harmaasta helakan punertavaksi mikä kertoi kuona-aineiden poistumisesta.

Matka paaston ihmeelliseen maailmaan on tältä erää päättynyt, ensi keväänä pääsiäisen aikoihin lähdetään taatusti uudestaan reissuun.