perjantai 31. joulukuuta 2010

UUDET KUJEET

Uudenvuoden aattona alkoi tapahtua. Hommattiin tapetteja ja maalia, raahattiin lumiset tikkaat autotallin seinustalta sisälle sulamaan ja laitettiin pensselit heilumaan - nyt alkaa remontti. Jes.

Päätettiin viisaasti maalata sisärappujen yläpuolella oleva lautakatto ennen portaikon seinien tapetoimista. Yläkerran pikkuaulaan valittiin pirteät talitinttitapetit lähestyvän kevään kunniaksi. Oikeammin sille alueelle on meidän 12-vuotias jo aiemmin siirtänyt kirjoituspöytänsä yhteisestä neljän hengen huoneesta omaa rauhaa etsiessään, ja tämä neiti rrrrakastaa lintuja.

Kesken kiivaimman katonmaalauksen alkoi porukkaa rampata maalarintikkaitten alta: teiniporukka tälläytyy h-u-o-l-e-l-l-a uudenvuoden viettoon, ja silloin täytyy juosta yläkerran peililtä alakerran peilille, KYMMENIÄ kertoja, kaverit perässä...

Aivan älyttömän virkistävää käynnistää pitkään muhinut remppa. Mies miettii jo seuraavaa kohdetta, joka taitaa olla yläkerran wc. Jos me jotain tarvitaan tässä arjen ja hössötysten keskellä, niin se on kyllä toinen vessa. Ja ollaan me suunniteltu pientä hotellireissuakin. Että hyvältä näyttää tämä tuleva vuosi :)