maanantai 31. toukokuuta 2010

ANNA AJATUSTEN TULLA JA MENNÄ...

Tämä taas on nykyisen joogaopettajani unettavankuuloinen hokema loppurentoutumisen aikana. Ajatukset tulee, ajatukset menee... Astangajoogan jälkimainingeissa pää on vielä ihanan tyhjä kehon & mielen rentouduttua ja rauhoituttua.

Jossain vaiheessa huomisen päivän aikana alkaa jälleen ajatusten takertuminen ja tasapainon horjuminen. Kunpa silloinkin kiireen käydessä kimppuun osaisin vaan antaa ajatusten tulla ja mennä... Mitä siitä, jos aamupesut ja -pukemiset pitkittyy poikien laulu- ja soittoharjoitusten takia, pääasia että on mukavaa. Tai mitä siitä, jos myöhästytään vähän eskarista, tärkeämpää on että päivä saa rauhallisen alun.

Ja vielä; mä tosiaankin kävin eilen juoksemassa, eikä se ollutkaan niin vaikeaa. Ostoslistalle laitoin tosin uudet korvakuulokkeet, sellaset jotka kiinnitetään korvien taakse, ettei tarvii koko ajan viritellä pulpahtelevia vaahtomuovitulppia paikoilleen. Juoksulenkin saldo: yksi löydetty lampi laitureineen ja kahdet kauniinpunaiset posket sekä tuuletettu koira. Epäilen, että lammen äärellä käydään useammankin kerran tänä kesänä tutkailemassa ajatusten liikennöintiä - huomenna muuten on kesäkuu.