tiistai 26. lokakuuta 2010

ME KAKS SYYS-LOKAKUUSSA

Mä en oo vaan muistanut. Että tätäkin asiaa piti pähkäillä ja pohtia. Oon ihan kokonaan unohtanut miettiä MEITÄ.

Vaan nyt mietitään:

Me ollaan harrastettu niitä rivitansseja jo monen viikon ajan. Kerran oltiin poissa, kun lastenvahti (lukiolainen) teki oharin ja miehellä oli flunssa. Ihan hyvillä mielin ollaan sinne aina menty ja hikipäisinä tanssahdeltu. Pari kertaa ollaan kotiintuloreissulla pysähdytty huoltoasemalle ostamaan irtokarkkeja. Ja ollaan me jutusteltukin vähän kaikesta niillä automatkoilla. Että tuulettumassa on siis käyty.

Me ollaan oltu vanhempina aikalailla samoilla linjoilla näissä kasvatusprobleemoissa. Tiukat vääntötilanteet eri-ikäisten lasten kanssa on välillä todella haastavia ja kuluttavia, ja silloin on hirmu hyvä saada toiselta vetoapua. Jostain syystä mun päälle roiskuu aina enemmän kuraa niissä Tilanteissa, kun taas isi on se mukavampi (lue "lepsumpi") vanhempi. Mutta ei se mua haittaa, pääasia että hommat hoituu ja pulmat selviää. 

Me ollaan oltu paljon kotosalla (niin kuin aina), eikä kuitenkaan tahdota saada oikein mitään aikaiseksi. Tai siis tietty koko ajan jotain pientä tyyliin polkupyörien kunnostus, ikkunoiden korjaus, kellarin siivous ja autokatoksen rakentaminen. Sellaisten isompien hommien lista (toinen vessa, uudenlainen saostuskaivo, keittiöremontti, talon alapohjan kunnostus, terassi, sauna...) tuntuu paisuvan koko ajan, hooh. Kun sitä aikaa ei tunnu riittävän mihinkään ylimääräiseen puuhaan arjen pyörityksen lisäksi. Ja joskus pitäis voida vaan ihan huilia ja löllötelläkin. Mistä sais lisää tunteja vuorokauteen, päiviä viikkoon, viikkoja vuoteen..?