lauantai 18. syyskuuta 2010

VÄHÄN PIENEMMÄLLÄ PORUKALLA

Iso perhe on mahtava asia. Aina on vipinää ympärillä ja tekemistä riittää. Silti joskus on kivaa olla vähän pienemmällä porukalla, niin kuin tänään kun osa perheestä lähti skeittiramppien kautta mummilla käymään. Talo hiljenee. Moneksi tunniksi.

Kauko-opiskelija jäi kotiin tekemään kuvataiteen esitelmää, mutta parvekkeella alkoikin yllättäen vimmattu petivaatteiden tuuletus. Yläpuolelta kuuluvasta kopinasta päätellen huoneessa vaihdetaan myös huonekalujen järjestystä ja tehdään suursiivousta. Wau. Mä oon viime aikoina vältellyt teinihuoneisiin menoa kun sinne ei vaan tahdo päästä kaikkien vaatekasojen yli. Miten niillä voikin olla niin paljon VAATTEITA?

Mä haen tänään kännykän huollosta, ja ajateltiin mennä lenkille samalla lukiolaisen kanssa uimahallin lähimaastoihin. Juoksu-urakan päätteksi mennään saunanlauteille tunnelmoimaan ja sieltä suunnataan porealtaille lillumaan. Tässä vaiheessa alkaa nälkä varmaankin kurnia eli kiiruhdetaan pizzapaikalle. Illan päätteeksi mennään vielä leffaan, kun kerran kaupungissa ollaan. Ihan hyvältä kuulostaa tämäkin lauantaipäivä. Välillä vähän pienemmällä porukalla.